luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăInvestigațiiInfiltrații vizibile în zidul de susținere de la Plaja "Dunărea", la scurtă...

Infiltrații vizibile în zidul de susținere de la Plaja „Dunărea”, la scurtă vreme de la inaugurare

Nici nu a apucat să se usuce vopseaua la noua Plajă „Dunărea” și problemele au început deja să apară la investiția în valoare de aproximativ 6 milioane de euro. O bună parte a zidului de beton care susține platoul bazinelor este brăzdată de infiltrații vizibile, iar apa din bazine inundă în mod constant terasa unde sunt amplasate șezlongurile. Astfel, deși costisitoare pentru bugetul local, lucrările din bani publici efectuate pentru amenajarea noului parc de distracții trădează deja o calitate îndoielnică a execuției, așa cum, din păcate, ne-am obișnuit deja.

Indiferent de zi, cele 1.500 de locuri disponibile la Plaja „Dunărea” se dovedesc insuficiente pentru numărul mare de gălățeni doritori să se relaxeze la soare sau să se bucure de activitățile oferite de parcul acvatic. Marți, imediat după ora amiezii, peste 100 de oameni de toate vârstele așteptau la coadă eliberarea unui loc în zona de agrement. Toate cele 1.500 de brățări au fost epuizate în doar câteva ore de la deschidere. Astfel, cu cel mult zece persoane în fața noastră, am așteptat exact o oră înainte de a putea intra pe platoul bazinelor. Partea proastă e că o bună parte din timp ești nevoit să aștepți direct sub razele neiertătoare ale soarelui torid. Cât timp am așteptat ca cineva să iasă și să se elibereze noi brățări, o fată a leșinat la unul dintre rândurile alăturate.


Încă de la casa de bilete am fost informați că nu mai sunt locuri pe șezlonguri și nici pe pernele cu puf. Înăuntru, în lipsa umbrelelor, oamenii de pe șezlonguri își făceau umbră cu ce aveau la îndemână. Totuși, cei mai mulți nu păreau deranjați peste măsură de acest neajuns, din moment ce fie stăteau în apă, fie erau la rând pentru a intra în tobogane. Prima impresie generală pe care Plaja „Dunărea” ți-o face este una bună. Instalațiile și bazinele sunt încă noi, iar șezlongurile și restul mobilierului par de o calitate decentă. Cu toate acestea, efectul de încântare pălește destul de repede, atunci când te uiți cu puțin mai multă atenție la detalii.

Citește articolul complet în Viața Liberă

Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE