luni, 2 august 2021
AcasăNewsletterInformare meteorologică: Ninsori și viscol în mai multe zone din țară, până...

Informare meteorologică: Ninsori și viscol în mai multe zone din țară, până marți dimineața. Se va forma și polei

Meteorologii au emis luni dimineața o informare meteorologică de ninsori moderate cantitativ, intensificări ale vântului, precipitații mixte și polei, valabilă în mai multe zone din țară de luni, 7 decembrie, ora 14:00 până marți, 8 decembrie, ora 10:00. 

Potrivit ANM, în intervalul menționat, în Oltenia, sudul Banatului și local în Muntenia, precum și în Munții Banatului, în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură va ninge și se va depune strat de zăpadă. Mai ales în Oltenia și sud-vestul Munteniei acesta va depăși pe arii restrânse 8 … 10 cm, iar la munte se vor atinge grosimi de 15 … 20 cm. Cu precădere la începutul intervalului, vântul va avea intensificări, cu rafale, în general, de 70 – 80 km/h în sud-vestul extrem și la munte și 45 – 55 km/h în regiunile sudice și sud-estice. Îndeosebi în vestul Carpaților Meridionali, zăpada va fi temporar viscolită.

alba24.rohttp://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE