sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterÎnghesuiţi pentru şomaj: zeci de bihoreni concediaţi s-au îmbulzit pe coridorul unei...

Înghesuiţi pentru şomaj: zeci de bihoreni concediaţi s-au îmbulzit pe coridorul unei primării

Zeci de bihoreni concediaţi de la o fabrică de încălţăminte din Valea lui Mihai s-au înghesuit pe un coridor al Primăriei Valea lui Mihai, pentru a putea să obţină documentele necesare intrării în şomaj. Este vorba de fabrica ARA Shoes, care a dat afară 500 de angajaţi.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor nu are un punct de lucru în oraş, dar pentru a nu-i pune pe oameni pe drumuri, un angajat de la filiala din Marghita s-a dus în Valea lui Mihai, pe 20 noiembrie, pentru a înregistra persoanele concediate în evidenţele şomerilor din Bihor.

Normele de prevenire a infectărilor cu Covid-19 nu au fost însă respectate cu acea ocazie. Ziarul Libertatea a publicat, miercuri, fotografii în care se văd oamenii îmbulziţi pe coridorul Primăriei, şi alţii formând o coadă uriaşă în faţa clădirii.

„Toți am fost chemați la ora 9. Nu ni s-a luat temperatura la intrare, măștile nu erau purtate corect, distanțarea fizică nu a existat. Am intrat la 11:50, deși am așteptat de la ora 9. Suntem distanțați doar pe hârtie, însă toți ne-am îmbulzit pe acel coridor, la acea oră. Suntem chemați din nou în data de 2 decembrie și iarăși va fi aglomerație. Am doi copii acasă și îmi este teamă pentru ei, pentru familia mea, cu atâția oameni care nu respectă regulile în jurul meu”, a declarat, pentru Libertatea, una dintre femeile care au așteptat la coadă.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE