Inspector şcolar general adjunct, după Olimpiada Naţională de Limba Engleză de la Piteşti: „Vă cer scuze că n-a ieşit perfect”

Data:

Prof. Cătălina Dumitraşcu, inspector şcolar general adjunct al IŞJ Argeş (care deţine şi calitatea de consilier local PNL Piteşti) a reacţionat faţă de valul de nemulţumiri ale elevilor (şi părinţilor unora dintre ei) participanţi la Olimpiada Naţională de Limba Engleză, desfăşurată în perioada 17-22 aprilie, competiție găzduită de municipiul Piteşti.

Cătălina Dumitraşcu admite că multe lucruri au fost nelalocul lor la această Olimpiadă şi pune majoritatea neajunsurilor pe lipsa de implicare a municipalităţii, în speţă a primarului Cristian Gentea, potrivit Argeșul Online.

„Ca în orice municipiu reședință de județ, prima adresă a fost trimisă către… Primăria Municipiului Pitești. Am solicitat pliante pentru promovarea municipiului, transport gratuit pentru elevi, acces gratuit la obiectivele turistice din Pitești, cazare în Unitatea Hotelieră din Bd. Eroilor (fostul internat al Colegiului Economic ”Maria Teiuleanu”) și căminul Liceului cu Program Sportiv Pitești precum și acces gratuit la Filarmonica Pitești pentru festivitățile de deschidere și de închidere ale olimipiadei. Răspunsul a fost unul halucinant”, spune Cătălina Dumitraşcu.

Continuare în Argeșul Online.

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu: „până acum o săptămână eram un om respectat, acum sunt omul negru”  |Digi24

Cătălin Cîrstoiu: „până acum o săptămână eram un om...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...