marți, 30 noiembrie 2021
AcasăNewsletterInstitutul de Urologie din Cluj-Napoca nu are autorizație pentru incendiu! Pompierii au...

Institutul de Urologie din Cluj-Napoca nu are autorizație pentru incendiu! Pompierii au evitat astăzi o tragedie

Institutul de Urologie Cluj-Napoca nu are autorizație de siguranță la incendiu și a fost la un pas de catastrofă astăzi.

Pompierii clujeni au intervenit astăzi de urgență după ce medicii de la Spitalul de Urologiei din Cluj-Napoca au anunțat că există un incendiu provocat de un scurt circuit. Personalul medical a reușit să țină situația sub control până la sosirea pomperilor și au evitat o nouă tragedie.

Din păcate însă, Institutul de Urologie nu are autorizație de securitate la incendiu. Unitatea medicală a fost controlată în luna ianuarie 2020 când a fost sancționată cu amendă și al doilea control a avut loc în luna noiembrie 2020 ca urmare a ordinului primit.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE