sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterInstitutul Socola, spital sau lagăr ? Cum a ars de viu un...

Institutul Socola, spital sau lagăr ? Cum a ars de viu un pacient de 33 de ani

În timp ce managerul spitalului în care victima a luat foc ca o torţă spune că în unitatea sa nu se putea intra cu ţigări, anchetatorii zic că, în realitate, bărbatul ars fuma în salon mai ceva ca la cârciumă.

Nu mai puţin de trei chiştoace au fost găsite pe lângă patul ars, spun surse din rândul anchetatorilor. Pus în faţa faptelor, managerul Bogdan Şaramet nuanţează: “Pacientul a fost supravegheat. Noi am deschis o cercetare disciplinară, unde se va vedea cine a greşit, iar acela să plătească. Nu pot sta după fiecare să văd dacă îşi face treaba”. Cum a fost însă supravegheat când victima fuma ţigară de la ţigară?

Cazul tragediei de la Spitalul Socola, în care un pacient a decedat după ce i-a luat foc salteaua de sub, el este anchetat pe mai multe direcţii. O anchetă este în derulare la Poliţie, una la Pompieri şi încă una disciplinară, în cadrul spitalului. În cazul anchetei de la Poliţie, anchetatorii sunt convinşi că pacientul, în vârstă de 33 de ani, ar fi adormit cu ţigara aprinsă, iar salteaua ar fi luat foc. Surse din cadrul anchetei au precizat că au fost găsite mai multe mucuri de ţigară în camera în care se afla acesta. Jurnaliştii “Ziarului de Iaşi” au refăcut evenimentele din seara respectivă, mai puţin ce s-a întâmplat în familia celui decedat, când soţia bărbatului a sunat la poliţie pentru a solicita ajutor. Cine este vinovat de moartea bărbatului?

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE