Întâlnire între Coldea, Vasile Dâncu şi un co-fondator al AUR, la restaurant

Data:

spot_img

Fotografii cu Florian Coldea, fostul adjunct al Serviciului Român de Informaţii (SRI), Vasile Dâncu, fost ministru PSD al Apărării, şi Claudiu Târziu, co-fondator al AUR, au fost publicate de Gândul.

Cei trei s-au întâlnit la un restaurant din Bucureşti și cu deputatul PSD Radu Popa. Potrivit sursei citate, imaginile au fost realizate sâmbătă, în timpul prânzului.  În imagini apare și deputatul PSD de Dâmbovița, Radu Popa, și soția acestuia, dar și soția lui Florian Coldea.

Claudiu Târziu, Radu Popa și Vasile Dîncu. Foto Gândul
Claudiu Târziu, Radu Popa și Vasile Dîncu. Foto Gândul

Claudiu Târziu a declarat că „atât timp cât nu există o fotografie din restaurant” discuțiile nu își au rostul: „M-am întâlnit în apropierea restaurantului întâmplător cu domnii Dâncu și Popa”, a transmis Claudiu Târziu.

Radu Cristescu, deputat PSD, a declarat că „cei doi colegi vor trebui să dea explicații la partid pentru că nu este corect să te întâlnești cu Coldea”.

„Și mai este dovada clară că AUR e creația Securității, a venit să ia instrucțiuni de la Coldea. Iar Coldea a jucat cartea progresismului și a băgat USR în Parlament, iar acum că e naționalismul în Europa și-a scos oamenii la încălzire (AUR, n.red.). Nu mai e nevoie de nicio dovadă”, a mai spus deputatul, pentru G4 Media.

George Simion, liderul AUR, nu a răspuns mesajului G4Media pentru a transmite un punct de vedere.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Marcel Ciolacu susține că o candidatură a lui Piedone pe listele PSD pentru alegerile parlamentare se discută în partid

Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, într-o conferință de presă...

USR va candida pe liste proprii la următoarele alegeri

USR va candida pe liste proprii la următoarele alegeri,...

Statele Unite au început să blocheze site-uri false care răspândesc propagandă rusă

Guvernul american a blocat 32 de site-uri false care...

Cum ajung banii rusești să influențeze alegerile din SUA

Procurorii din Statele Unite au pus sub acuzare doi...