luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăRețeaInteres crescut pentru vaccinarea anti-COVID, la Oradea. Cozi la centrul de vaccinare

Interes crescut pentru vaccinarea anti-COVID, la Oradea. Cozi la centrul de vaccinare

Creşterea numărului de infectări cu SARS-CoV-2 şi posibilitatea imunizării cu a treia doză de ser anti-Covid au produs cozi, marţi dimineaţă, la centrul de vaccinare din Piaţa Gojdu.

Cu o jumătate de oră înaintea deschiderii, în preajma acestuia aşteptau deja aproximativ 20 de persoane, coada persistând până după ora 10, când personalul administrase deja un număr de doze cât pentru o zi întreagă.

După mai mult de trei luni, coada la cel mai solicitat centru de vaccinare rămas operaţional în Oradea alături de cele de la spitalele Militar şi Pelican – cel din Centrul Civic – a reapărut, oamenii vrând să primească nu doar doza a treia, în prima zi în care acest lucru este posibil, ci şi pe a doua sau chiar pe prima.

„Nu m-am vaccinat până acum, dar vreau să mă vaccinez pentru că am prietene care au făcut Covid”, a spus o tânără elevă de liceu.

Cei mai mulţi au fost, totuşi, orădenii de vârsta a treia şi a doua, trecuţi de 40-45 ani, cu diverse afecţiuni cronice, de la obezitate şi diabet până la altele, mai complicate.

Citește articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE