sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăNewsletterInterlopul orădean Romi Neguș şi naşul său Mircea Nebunu’, liderul Clanului Sportivilor,...

Interlopul orădean Romi Neguș şi naşul său Mircea Nebunu’, liderul Clanului Sportivilor, îşi reglează conturile online

Nici bătăuşii nu mai sunt ce-au fost. Clanurile interlope au trecut de la bătăile din stradă la răfuielile pe reţelele de socializare, unde se fălesc cu „şmecheriile”, muşchii şi colecţiile de înjurături.

Se întâmplă chiar în aceste zile, scenele avându-i în rolurile principale pe un cunoscut interlop orădean, Romulus Markovics, alias Romi Neguş, şi noii săi rivali, chiar naşul lui de cununie, Mircea Băluş, zis şi Nebunu’, şi fratele acestuia, Valentin, liderii clanului Sportivilor din Capitală.

Motivul scandalului? După cum a aflat BIHOREANUL, Mircea Băluş ar fi escrocat un fin de cununie al lui Markovics, iar, drept răzbunare, acesta din urmă ar fi plănuit chiar să-şi ducă bătăuşii până în Capitală. Numai că „acţiunea”, dejucată de poliţişti, a ajuns subiect de presă, scoţându-i din pepeni pe rivalii din Bucureşti, care au replicat, la rândul lor, cu live-uri pe reţelele de socializare, înjurături, ameninţări şi fake-uri…

La jumătatea lunii februarie, BIHOREANUL dezvăluia amănuntele unei acţiuni declanşate de poliţiştii din Bihor şi Cluj, menite să prevină o reglare de conturi interlopă, dintre grupările orădeanului Romi Neguş şi naşului său de cununie, Mircea Nebunu’, unul dintre liderii Clanului Sportivilor din Capitală.

Clanul Sportivilor este cunoscut în Bucureşti, membrii fiind implicaţi în numeroase bătăi şi scandaluri. Numele grupării vine de la foştii săi lideri, cum ar fi Eugen Preda, fost campion naţional, european şi mondial la lupte libere, care a reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Beijing, condamnat definitiv la 12 ani de detenţie în dosarul furtului de arme de la Ciorogârla.

Clanul a fost implicat în numeroase scandaluri sângeroase, taxe de protecţie, recuperări de datorii, şantaje şi cămătărie, unul dintre cele mai grave fiind scandalul din Plaza Mall din Bucureşti, în urma căruia mai multe capete din Poliţia Capitalei au căzut. Actualii lideri, fraţii Mircea şi Valentin Băluş, sunt trimişi în judecată după ce au intrat fraudulos în România, ca să fugă de autorităţile elveţiene, unde sunt anchetaţi pentru furturi din case de vacanţă.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE