luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterIntervenție în forță. Șofer vitezoman, scos pe geam de către mascați. ...

Intervenție în forță. Șofer vitezoman, scos pe geam de către mascați. Ce s-a întâmplat VIDEO

Un șofer din București a fost protagonistul unei scene de un film de acțiune. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a fost prins de radar cu viteză peste limita legală și tras pe dreapta. Omul a oprit, numai că nu a vrut să coboare din mașină.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din București, a fost surprins cu viteză peste limita legală, în localitatea Priseaca, pe DN 72 A.

Bărbatul a blocat încuietorile și a refuzat să iasă din mașină. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, dar și mascații, care au spart un geam și l-au luat pe sus pe șofer.

Sursa video: Adevărul

„În urma verificarilor efectuate, polițiștii au constatat ca șoferul figurează în bazele de date ale Poliției Române ca având permisul de conducere anulat. La solicitarea polițiștilor de a-i însoți la sediul Poliției pentru efectuarea unor veroficari, șoferul a refuzat și s-a blocat in autoturism. Având în vedere refuzul bărbatului de a se conforma solicitărilor polițiștilor, politistii au procedat, conform prevederilor Legii nr. 218/2002 privind organizarea si funcționarea Poliției Romane, la scoaterea acestuia din autovehicul, prin spargerea geamului lateral, și conducerea la sediul Politiei, urmand sa fie dispuse măsurile legale în consecință”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Cel mai probabil, șoferul o să fie reținut pentru 24 de ore.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE