miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterInterviurile PressHub - Diana Voicu

Interviurile PressHub – Diana Voicu

De când a început pandemia, în societatea românească s-a configurat un tip nou de solidaritate. Unul care presupune implicarea nemijlocită în rezolvarea situațiilor de criză. Totul a început în starea de urgență, cu proiectul “Cumpărături la ușa ta”, când oamenii aflați în izolare au putut să se bazeze pe un grup de tineri inimoși, dispuși să cumpere alimente pentru cei care nu puteau face acest lucru.

Iar apoi, efortul a continuat, dar pe o altă linie. Pe una telefonică, dacă ar fi s-o spunem așa. Pentru că DSP-urile au început să cedeze. Oameni din întreaga țară se arătau disperați cu privire la faptul că nu li se răspunde la telefon pentru a primi indicații de urmat în cazul apariției de simptome sau chiar confirmări ale infectării cu SARS-Cov-2. Și atunci, aceeași echipă s-a oferit să facă voluntariat în beneficiul DSP București, ușurând astfel din povara ce apăsa asupra unui sistem nepregătit să facă față unei crize sanitare.

Marți, la Interviurile PressHub vom discuta cu Diana Voicu, președintele Inițiativa România și coordonatorul call-center-ului despre care am menționat mai sus. Alături de ea vom afla cum se dezvolta solidaritatea în vremuri de criză și cum am putea face pentru a o păstra și după ce acest coșmar se va încheia.

Vă așteptăm, așadar, marți, cu începere de la ora 20.00! Rămâneți cu ochii pe PressHub!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE