miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterLIVE VIDEO Interviurile PressHUB: Europarlamentarul Ramona Strugariu, despre drama de la Colectiv

LIVE VIDEO Interviurile PressHUB: Europarlamentarul Ramona Strugariu, despre drama de la Colectiv

Ramona Strugariu este europarlamentar din anul 2019, dar ea a fost activă în spațiul public cu mult timp înainte de acest moment.

Ramona este unul dintre oamenii care s-au implicat activ în gestionarea efectelor tragediei de la Colectiv, este unul dintre oamenii frumoși care au protestat împotriva legilor justiției, așa cum fuseseră ele gândite de Dragnea și echipa lui, este unul dintre românii care au trăit pe viu toate transformările dureroase ale societății românești din ultimii ani.

Ramona este invitata de marți, 3 noiembrie, a Interviurilor PressHub, pentru că face parte din rândul celor care vor să schimbe lumea în bine.

Vom discuta aspecte generale privitoare la traficul de persoane, unde România rămâne în topul negru al țărilor UE, la felul în care este gestionată pandemia în Europa și, nu în ultimul rând, vom vorbi, atât când vom putea, despre rana Colectiv.

Dialogul va avea loc în cursul serii de marți, începând cu ora 20.00 și va putea fi urmărit în direct pe pagina de Facebook a platformei PressHub, dar și pe paginile publicațiilor partenere.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE