luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterLIVE VIDEO Interviurile PressHub - un preot de spital, în pandemia de...

LIVE VIDEO Interviurile PressHub – un preot de spital, în pandemia de COVID-19, Marcel Răduț Seliște

Marcel Răduț Seliște este preotul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Craiova. Meseria lui este să meargă la căpătâiul bolnavului care nu mai are speranțe pentru viața aceasta și să-i dea putere pentru a se elibera de ce e pământesc, pentru a îmbrățișa veșnicia. De aceea, se întâlnește des cu suferința, cu disperarea, cu neputința și, în cele din urmă, cu toată paleta de sentimente extreme de care ființa umană este capabilă. Dar a văzut și minuni.

A văzut copii treziți din moarte, după ce se rugase fierbinte la căpătâiul lor, împreună cu mamele îndurerate, a văzut bolnavi cărora nu li se mai dădeau șanse de supraviețuire treziți din suferință și capabili s-o ia de la capăt. Pune minunile pe seama medicilor din spital, dar și pe sprijinul divin, pe care îl consideră esențial în tot ce se întâmplă pe lume.

Și pentru că a văzut puterea miracolului, Marcel Răduț Seliște a decis să se implice el însuși pentru a face mici miracole pentru cei care cred cel mai tare în ele: copiii bolnavi de cancer. Și, împreună cu medici și voluntari, preotul reușește de mult timp să aducă bucurii unor pui de oameni care au ajuns să cunoască mult prea devreme durerea și suferința.

A venit momentul să-l cunoașteți mai bine, așa că mâine seară, de la ora 20, preotul Marcel Răduț Seliște este invitatul Interviurilor Presshub. Rămâneți cu ochii pe PressHub, pentru că merită!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE