Între delivery și propria cămară. Proprietarii de restaurante din Cluj, în stand-by « Transilvania Reporter

Data:

Foto: Dan Bodea

Unul dintre sectoarele afectate în această perioadă de măsurile luate recent de autorități în virtutea stării de urgență instituite în România începând de luni, 16 martie 2020, este cel al serviciilor alimentare. Dacă nu au făcut-o deja în cursul zilelor trecute, proprietarii de restaurante, baruri și cafenele s-au conformat măsurii și au închis miercuri spațiile localurilor. Pentru o parte dintre ei, serviciile de…

Transilvania Reporter
Transilvania Reporterhttp://www.transilvaniareporter.ro
Săptămânalul Transilvania Reporter este primul şi singurul săptămânal quality de pe piaţa de media din Transilvania, cu articole de autor, analize şi sinteze prin care dezvoltă actualitatea, cu un conţinut axat pe ceea ce înseamnă Transilvania, prin spirit şi cultură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare