joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăSubiectivContributoriÎnvățăturile lui Amy Winehouse către fiica sa

Învățăturile lui Amy Winehouse către fiica sa

Am asistat cu interes la circul mediatic urmat de accidentul Margheritei von Clejani. Se pare că tânără vedetă ar fi consumat droguri. Va fi nevoie de o soluție definitivă a justiției să putem afirma că Margherita a fost sub influența drogurilor.

Consumul drogurilor este o tentație reală pentru vedete. Accesul este facil atunci când cei apropiați sunt consumatori de droguri. Artiști care au lumea la picioare se sinucid lent pentru că ajung să trăiască doar pentru droguri. Aceasta a fost povestea lui Amy Winehouse.

Sperăm că Margherita nu a consumat droguri. Dar dacă a consumat, ar fi bine să își asume eroarea comisă, să profite de sprijinul familiei iubitoare și să înțeleagă riscurile și avantajele de a avea părinți de succes. Va fi nevoie și să profite de experiență lor de viață și să ofere dovezi că este o persoană matură.

A învățat sigur că în lumea mondenă contează ratingul, că ești ridicat în slăvi pentru a aduce spectatori mai mulți la mult așteptata lapidare și că pentru spectatorii mondeni lacrima de vedetă e cel mai dorit cadou. Liza Minnelli a reușit să se elibereze de moștenirea mamei sale, Judy Garland. Margherita va avea acestă misiune când părinții săi se vor retrage.

Destinul ne este influențat în mod esențial de ideile noastre. Mondenitatea poate fi rețetă a succesului dacă ai un plan bine gândit și exemplul cel mai clar este președintele Trump.

Nu ajută dacă produci scandal după scandal fără a te găndi la sănătatea ta și la ce vrei să reprezinți pentru lumea mondenă. Dacă ajungi să fii cunoscut doar pentru un scandal cu droguri, vei fi asociat cu drogurile în mentalul colectiv.

Chiar dacă drogurile nu te omoară în mod direct, vei muri mediatic pentru că nimeni nu vrea să fie asociat cu un consumator de droguri expirat fizic si mental.

Mitica Stefanescu
Mitică Ștefănescu crede în destinul nostru european, în democrație și în dreptate . El încearcă să înțeleagă lumea prin construcții logice de bun simț. Nu are pretenția de a fi deținătorul adevărului absolut și este conștient că este supus greșelii ca orice muritor de rând. Crede în ideile care ne unesc și care pot oferi copiilor noștri un viitor mai bun.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE