Investigația „Nordis – Ciorbă”, pe primul loc pe YouTube. PSD, disperat să-și protejeze imaginea | Aktual24

Data:

spot_img

Investigația jurnaliștilor de la Recorder legată de afacerea Nordis se află de două zile pe primul loc pe YouTube. A fost vizionată de 1,5 milioane de români, până joi după-amiază.

PSD încearcă disperat să își disocieze imaginea de cea a Laurei Vicol Ciorbă, deputat PSD și șefă a Comisiei Juridice până în urmă cu trei zile.

Schema Nordis” este pe primul loc pe YouTube, devansând cele mai populare materiale accesate de români, cum ar fi manelele sau alte videoclipuri muzicale.

Până joi după-amiază, 1,5 milioane de români vizionaseră ancheta. Impactul anchetei a determinat PSD să ia măsuri pentru a-și proteja imaginea.

Laura Vicol a fost convinsă să demisioneze de la șefia Comisiei Juridice, însă a rămas în continuare deputat PSD. Ea a susținut că este o victimă a unor „jocuri nedrepte”, după care s-a îngropat în tăcere.

Citește și: Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru, urmărit penal pentru luare mită

La rândul său, premierul PSD Marcel Ciolacu neagă vehement că a avut relații apropiate cu familia Ciorbă, deși în ultimii doi nu a contestat deloc informațiile din presă conform cărora și-a petrecut vacanța de 1 decembrie, din 2022, alături de familia Ciorbă în Dubai. În acel sejur au mai fost și Sorin Grindeanu și Alfred Simonis, au precizat surse politice.

„Nu am fost niciodată în Dubai cu familia Ciorbă în vacanță. Niciodată. Este o suprapunere de avion, din câte îmi amintesc, când m-am întors în țară. Iertați-mă, mă puteam întâlni în avion și cu domnul Iohannis. Înseamnă că am fost cu dânsul la golf?”, a reacționat, joi, Ciolacu.

El a susținut că a verificat activitatea deputatei Laura Vicol la șefia Comisiei Juridice a Camerei Deputaților și nu a găsit niciun proiect de lege inițiat de aceasta care să favorizeze în vreun fel Nordis.

Continuarea, în Aktual24.ro

Citește și: Ministrul de interne al Austriei refuză din nou aderarea României și Bulgariei la spațiul Schengen

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Captură video Recorder)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Acuzații grave la adresa senatorului Pîrvulescu. Ce spun procurorii DNA | Aktual24

DNA aduce acuzații grave la adresa senatorului Pîrvulescu, fiind...

Senatorul Eugen Pîrvulescu a fost ridicat de DNA

Senatorul Eugen Pîrvulescu a fost ridicat de DNA, vineri...