miercuri, 18 mai 2022
AcasăNewsletterInvestiții din abundență în Timiș, cu bani de la bugetul de stat

Investiții din abundență în Timiș, cu bani de la bugetul de stat

Finanțarea unor obiective majore de investiții în județ a fost aprobată din bugetul de stat, se laudă oamenii politici din Timiș. Alin Nica leagă succesul alocărilor financiare de abilitățile de negociere pe care el și parlamentarii PNL le au, în timp de Dominic Fritz aduce în discuție proiecte de infrastructură pe care le-ar fi deblocat în urma discuțiilor cu decidenții de la București. 

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, anunță că 2021 va fi anul investițiilor și al pregătirii pentru deținerea titlului de Capitală Culturală Europeană. Spre deosebire de alți ani, Timișoara chiar va fi ajutată, spune edilul local.

„Cu ajutorul parlamentarilor USR PLUS, am obținut 28 de milioane de lei pentru trei proiecte importante pentru oraș: modernizarea și extinderea străzii Mareșal C-tin Prezan, modernizarea străzii Gr. Alexandrescu și modernizarea Parcului Civic.”, a anunțat Dominic Fritz.

La capitolul reușite, Fritz a anunțat și „deblocări” în domeniul transporturilor, facilitate de ministrul USR Cătălin Drulă. Este vorba de „proiectul sectorului lipsă din autostrada Lugoj-Deva, care are prevăzută o finanțare de 1,2 miliarde de lei și un termen de finalizare în 2024. Un alt proiect important pentru timișoreni este autostrada Timișoara-Moravița, proiect care anul acesta va primi de la Ministerul Transporturilor 4,8 milioane de lei pentru documentație. Nu am uitat nici de centura Timișoara Sud, aflată acum în construcție, și care primește anul acesta 100 de milioane de lei. Finalizarea lucrărilor este prevăzută să fie anul viitor. În fine, ultimul tronson al centurii ocolitoare a orașului, Timișoara Vest, care ne va scăpa de mare parte din traficul greu din oraș, primește și el bani pentru studii, mai exact 2,3 milioane de lei.”

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE