sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterIoan Niculae: „primii 100 de români, din punct de vedere al afacerilor,...

Ioan Niculae: „primii 100 de români, din punct de vedere al afacerilor, suntem distruși”

Miliardarul Ioan Niculae, aflat în pragul încheierii, prin sentință, a dosarului său de evaziune fiscală și corupție, spune acum că se teme de eventuala pedeapsă și crede că tot ce i se întâmplă e rezultatul unei conspirații a organelor represive din statul român, menționând Direcția Națională Anticorupție.

Revenit în țară, după tratamentul medical făcut la Milano, Ioan Niculae trebuie să se confrunte atât cu procesul în care este implicat el și soția lui, alături de alți inculpați, cât și cu nemulțumirile angajaților neplătiți din cadrul Combinatului Chimic „Donau Chem” din Turnu Măgurele. Dar protestele de la Combinat nu-l afectează cât îl doare sentința pe care o va primi în doar câteva zile.

Rechizitoriul procurorilor DNA arată cum, în perioada 2008-2009, între societatea InterAgro a lui ioan Niculae și SC Libarom Agri SRL, societate specializată în producție agricolă și tranzacții cu produse agricole, s-a încheiat și derulat un contract fictiv având ca obiect prestarea unor servicii de publicitate. În baza acestui contract, ar fi fost înregistrate în contabilitatea firmei Interagro SA, operațiuni nereale în baza cărora s-au eludat plățile taxelor și impozitelor către bugetul de stat.

Investigatoria
Investigatoria își propune să aducă și în România conceptul de jurnalism constructiv, urmărind, deci, să aducă laolaltă problema și soluția ei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE