​Iohannis a discutat cu Zelenski despre situația critică din Ucraina: România va continua să aibă grijă de toți cetățenii ucraineni care ajung la noi

Data:

Președintele Klaus Iohannis a anunțat marți că a purtat o discuție cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.
„Am discutat cu președintele Zelenski despre situația critică din Ucraina. România va continua să aibă grijă de toți cetățenii ucraineni care ajung la noi. Peste 125 de camioane cu ajutoare, ambulanțe și autospeciale de pompieri din România și alte state membre au ajuns în Ucraina prin hubul umanitar din Suceava”, a transmis Klaus Iohannis pe Twitter.
Citește și: Exerciții militare ale Forțelor Navale Române la Marea Neagră și în zona fluvială: Este exersat scenariul de respingere a unei agresiuni la gurile de vărsare ale Dunării și în zona costieră a României

spot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Scandal uriaș la construcția terminalului 4 (T4) de la Aeroportul Iași

Suspiciuni uriașe la un contract de 70 milioane de euro. La construcția terminalului 4 de pasageri (T4) de la Aeroportul Iași, a fost schimbat materialul din care va fi realizată structura. În licitație, prin caietul de sarcini s-au solicitat stâlpi și grinzi metalice, iar acum construcția se face cu stâlpi și grinzi din beton armat.

Seceta a redus producția de porumb la jumătate. Cea mai mică recoltă din ultimii ani, în România

În acest an, România va înregistra cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani. Seceta pedologică a redus recolta cu aproximativ 40%-50% faţă de anii trecuţi, susține ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

Cea mai inutilă investiţie publică din ţară. Împlineşte 10 ani şi nu a funcționat deloc

„Telescaunul ruşinii” de la Ciric va împlini, anul viitor, 10 ani de la punerea în funcţiune, fiind utilizat doar pentru o perioadă de aproape 3 ani. Una dintre cele mai inutile investiţii din ţară a costat bugetul european 1,5 milioane euro, iar încasările Primăriei de pe urma exploatării telescaunului sfidează ridicolul: 10.600 euro. 

VIDEO Incendiu puternic într-un bloc din Oradea. Locatari scoși de pompieri pe ferestre

Zece persoane au fost evacuate duminică de pompierii orădeni...