luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziIohannis, la Congresul PNL: NU există niciun motiv real să plece Cîţu....

Iohannis, la Congresul PNL: NU există niciun motiv real să plece Cîţu. Sunt de neînţeles sabotajele venite din propriul partid

Preşedintele Klaus Iohannis s-a plâns sâmbătă, în discursul susţinut la Congresul PNL, de modul în care s-a desfăşurat campania internă, acuzând derapaje grave care au săpat credibilitatea partidului. În acelaşi timp, şeful statului le-a transmis echipelor celor doi contracandidaţi că trebuie să fie conştienţi că menţinerea unităţii partidului este esenţială după ce este ales noul preşedinte.

Mesajul preşedintelui, acuzat frontal de voci din tabăra Orban că îl susţine pe premierul Cîţu la şefia PNL şi că însuşi prezenţa lui la Congres este o presiune pe delegaţi în favoarea lui Cîţu, a mai ţinut să transmită că România are nevoie de liberalism.

De altfel, merită menţionat că discursul lui Iohannis a fost bruiat frecvent de delegaţi care strigau numele lui Orban sau aplaudau.

„Vremea confruntărilor electorale s-a încheiat. am promis oamenilor, în 2020, 4 ani de stabilitate politică, ani în care România să demareze şi să finalizeze reforme structurale majore îndelung aşteptate. Astăzi, liberalii îşi aleg conducerea pe care o consideră potrivită. De mâine însă, ambele echipe trebuie să fie conştiente că menţinerea unităţii partidului este esenţială pe mai departe”, a afirmat Iohannis.

Nu în ultimul rând, Iohannis a lansat un apel şi aparent către USR-PLUS, pe care nu l-a nominalizat, susţinând că e imperativă depăşirea cât mai rapidă a actualei crize.

„Dacă vom continua aşa, riscăm să pierdem definitiv încrederea electoratului în mediul politic”, a declarat Iohannis.

Articolul integral, pe EPOCHTIMES ROMANIA

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE