luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterIohannis, referitor la AstraZeneca: Nu există motive să nu folosim toate vaccinurile...

Iohannis, referitor la AstraZeneca: Nu există motive să nu folosim toate vaccinurile aprobate în UE

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că până în acest moment nu există motive să nu folosim toate vaccinurile aprobate la nivel european.

Președintele a precizat că „ne confruntăm din nou din păcate cu o etapă de creștere” a epidemiei, dar că „acest nou val poate fi chiar ultimul având în vedere că procesul de vaccinare e în plină desfășurare”.

„Situația este încă sub control, dar lucrurile pot evalua rapid în sens negativ. E nevoie de responsabilitate și de un nou efort național acum. Șansa de a scăpa de pandemie este cu fiecare zi mai aproape și nu putem renunța la prudență chiar acum. Singurele metode care au fost dovedite științific că pot stopa pandemia sunt măsurile restrictive și imunizarea unui număr semnificativ din populație”, a afirmat Klaus Iohannis.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE