luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterIon Cijevschi, şeful secţiei Oftalmologie din cadrul spitalului CFR Iaşi, declarat incompatibil

Ion Cijevschi, şeful secţiei Oftalmologie din cadrul spitalului CFR Iaşi, declarat incompatibil

Ion Cijevschi, şeful secţiei de Oftalmologie din cadrul Spitalului Clinic Căi Ferate Iaşi, a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI).

“În perioada 22 noiembrie 2016 – 20 ianuarie 2020 a exercitat simultan funcţia de şef secţie Oftalmologie în cadrul Spitalului Clinic Căi Ferate Iaşi şi calitatea de administrator în cadrul unei societăţi comerciale, încălcând astfel dispoziţiile art. 185, alin. (15), coroborat cu art. 178, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 95/2006 (în vigoare începând cu data de 22.11.2016)”, se arată pe site-ul ANI.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE