Ionuț Moșteanu (USR): „Au ajuns să considere o vulnerabilitate a statului atunci când stau ei la coadă pentru îmbarcarea în avion”

Data:

PSD a retras miercuri proiectul de lege care prevedea ca președintii de consilii judetene să poată circula cu girofar.

Liderul senatorilor USR, Ionut Mosteanu, a reacționat la această veste după ce marți solicitatase PSD să retragă din circuitul legislativ proiectul de lege inregistrat la Senat.

„Rămânem cu ochii pe ei!
PSD a retras proiectul „girofar pentru baroni”. Baronii nu aveau nevoie de girofar în trafic. Nu au nevoie de pensii speciale, la fel cum nu au nevoie nici de pașapoarte diplomatice.
L-am auzit astăzi pe președintele PNL al Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, anunțându-ne că susține proiectul pașaportului diplomatic pentru baroni, fiind <<o chestiune de vulnerabilitate a statului român care trebuie rezolvată>>. Au ajuns să considere o vulnerabilitate a statului atunci când stau ei la coadă pentru îmbarcarea în avion. Oamenii ăștia nu înțeleg că nu sunt nimic speciali. Sunt aleși în funcții, votați de mii de oameni ca să facă niște treabă, nu ca să primească mereu noi privilegii. Banii primiți sunt de ajuns. Solicit încă odată PSD să retragă proiectul pașaportului diplomatic pentru baroni, iar PNL să se delimiteze de poziția lui Alin Nica”, spune parlamentarul USR.

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Explozie la un bloc din Craiova. Un etaj s-a prăbușit. O femeie a murit | VIDEO

Explozie la un bloc din Craiova, în urma căreia...

Gafa uriașă făcută de Ciolacu în Qatar

Gafa uriașă făcută de Ciolacu în Qatar. Greșeala a...

Poliția de Frontieră a primit două drone pentru combaterea traficului de țigări | Ordinea.ro

Poliția de Frontieră a primit două drone pentru combaterea...

Un document secret al rușilor a ajuns pe mâna occidentalilor | Aktual24

Un document secret al rușilor a ajuns pe mâna...