Ionuț Moșteanu (USR): „Au ajuns să considere o vulnerabilitate a statului atunci când stau ei la coadă pentru îmbarcarea în avion”

Data:

PSD a retras miercuri proiectul de lege care prevedea ca președintii de consilii judetene să poată circula cu girofar.

Liderul senatorilor USR, Ionut Mosteanu, a reacționat la această veste după ce marți solicitatase PSD să retragă din circuitul legislativ proiectul de lege inregistrat la Senat.

„Rămânem cu ochii pe ei!
PSD a retras proiectul „girofar pentru baroni”. Baronii nu aveau nevoie de girofar în trafic. Nu au nevoie de pensii speciale, la fel cum nu au nevoie nici de pașapoarte diplomatice.
L-am auzit astăzi pe președintele PNL al Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, anunțându-ne că susține proiectul pașaportului diplomatic pentru baroni, fiind <<o chestiune de vulnerabilitate a statului român care trebuie rezolvată>>. Au ajuns să considere o vulnerabilitate a statului atunci când stau ei la coadă pentru îmbarcarea în avion. Oamenii ăștia nu înțeleg că nu sunt nimic speciali. Sunt aleși în funcții, votați de mii de oameni ca să facă niște treabă, nu ca să primească mereu noi privilegii. Banii primiți sunt de ajuns. Solicit încă odată PSD să retragă proiectul pașaportului diplomatic pentru baroni, iar PNL să se delimiteze de poziția lui Alin Nica”, spune parlamentarul USR.

spot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Seceta a redus producția de porumb la jumătate. Cea mai mică recoltă din ultimii ani, în România

În acest an, România va înregistra cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani. Seceta pedologică a redus recolta cu aproximativ 40%-50% faţă de anii trecuţi, susține ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

Cea mai inutilă investiţie publică din ţară. Împlineşte 10 ani şi nu a funcționat deloc

„Telescaunul ruşinii” de la Ciric va împlini, anul viitor, 10 ani de la punerea în funcţiune, fiind utilizat doar pentru o perioadă de aproape 3 ani. Una dintre cele mai inutile investiţii din ţară a costat bugetul european 1,5 milioane euro, iar încasările Primăriei de pe urma exploatării telescaunului sfidează ridicolul: 10.600 euro. 

VIDEO Incendiu puternic într-un bloc din Oradea. Locatari scoși de pompieri pe ferestre

Zece persoane au fost evacuate duminică de pompierii orădeni...

Pacienții care aleg un anumit medic de la stat vor plăti o taxă pentru serviciu | Proiect în dezbatere publică

Ministerul Sănătății propune introducerea unei noi taxe pentru pacienții...