Ionuț Moșteanu (USR): „Florin Cîțu, născut un zombie politic, nu mai e pe placul președintelui”

Data:


Deputatul Ionuț Moșteanu (USR) spune că PNL începe o nouă luptă pentru putere în interiorul partidului și îi îndeamnă pe liberali și social-democrați să facă o pauză de la certurile interne, ca să adopte măsurile propuse de USR, „dacă nu au timp să se gândească la propriile măsuri”.

„Florin Cîțu, născut un zombie politic, nu mai e pe placul Președintelui, așa că trebuie schimbat. Să se certe. Însă PNL e la Guvernare. Știu că e greu și pentru ei să creadă. Iohannis a adus PSD la putere, apoi i-au lăsat să guverneze singuri. Însă ar trebui să se preocupe măcar puțin si de români. Să meargă la benzinărie și să facă un plin de benzină.
15 țări europene au redus acciza la carburanți pentru a micșora prețul. 15. România nu e printre ele”, a scris joi, pe Facebook, Ionuț Moșteanu.

„Adoptați măsurile propuse de USR”

Moșteanu are și un îndemn pentru liberali și social-democrați.

„În România, atunci când PSD și PNL nu se ceartă la TV, își schimbă președinții de partid.
Adoptați măsurile propuse de USR dacă nu aveți timp să gândiți propriile măsuri. Reduceți TVA-ul la carburanți de la 19% la 5%, reduceți accizele, micșorați prețurile.
Klaus Iohannis, PSD, PNL, faceți o pauză din certurile voastre.

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
  1. Razboiul din Ucraina este intr-un impas si el a intrat, in intregime, intr-un con de umbra iar Media din Romania nu prea mai are despre ce vorbi .Enpassantul eveniment , ce n-il arata pe fostul presedinte Basescu ca si„ turnator ” la fosta Securitate si problemele lui de sanatate, a trecut aproape neobservat de nimeni neatingind sau nereusind sa atinga vreo forma superioara de rating.Toata suflarea romanesca isi concentreza atentia pe faptele de bravura ale Presedintelui Zelenski , devenit peste noapte „Fat frumos din Lacrima ” . In paralel, Partidele din Romania nu prea mai stiu cum sa se pozitioneze spre a capta ,cit de cit ,atentia cetateanului .Ba ca vor relaxarea procentului din PIB atasat valorilor de pensie ,ba ca au incheiat o serie intreaga de cerinte ale UE, ba ca vaucerele sa fie de 50 sau de 100 de euro dar asta doar pentru pensionarii ce au pina in 1500 de lei valoare in caontumul pensiei , ba ca sa vina Zelenski sa vorbesca in Parlament , ba ca unii vor iesi din sala sau vor face garagata daca se intimpla asta , una peste alta nu se intimpla mai nimic …..si deasupra tuturora se ridica cine poate .Acum ,PNL, minat si el de grandoarea momentului s-a trezit din somn si vreasa il scoata din joc pe Seful de Partid ce pleca daunazi , fara aprobare , in SUA ,unde s-a intilnit cu nimeni alta decit Nancy Pelosi acolo unde o vrut ,cu tot dinadinsul, sa ia caimacul celebrei vize Waiver si sa spuna tuturor cum face el asta cind evidenta ne arata ca doar Presedintele Republicii are acces la purcederea vizei pe plaiurile mioritice .Ciuca „GENERALUL” premierul tuturor romanilor preia astfel si functia de sef al PNL. Premierul, devine ,fara sa miste un deget , preferatul tuturor , asimilat fiiind cu „romanul absolut” aparatorul de patrie si fauritorul de istorie al neamului .Cum Partidele din Romania si-au cam epuizat repertorioul cetatenii se vor napusti cu totii , in 2024 , sa aleaga , pe cine altul daca nu pe Ciuca . Alegerile viitoare , cele parlamentare , nu vor mai sta sub semnul Partidelor , mai toata lumea va vota PNL Ciuca si mare nu ne va fi mirarea cind actualul premier va fi votat si in functia de Presedinte al Tarii .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Capodopere ale Muzeului Naţional Brukenthal disponibile în variantă NFT, pentru iubitorii de artă

Pentru prima dată, capodopere ale Muzeului Naţional Brukenthal sunt...

Medici stomatologi de elită folosesc materiale sanitare cumpărate „la negru”, din surse neclare

Medici stomatologi de elită folosesc materiale sanitare cumpărate „la...

Cătălin Cîrstoiu despre retragerea candidaturii: „Un medic nu abandonează niciodată”

Cătălin Cîrstoiu despre retragerea candidaturii pentru Primăria Bucureștiului: „Nu...