joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterIordache rămâne şef al Consiliului Legislativ. CCR a respins sesizările PNL şi...

Iordache rămâne şef al Consiliului Legislativ. CCR a respins sesizările PNL şi USR

Curtea Constituţională a României a respins, miercuri, după două amânări consecutive, sesizările PNL şi USR vizând numirea controversatului deputat PSD Florin Iordache în funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ, relatează Agerpres, citând surse din cadrul CCR.

CCR a respins miercuri şi sesizările celor două formaţiuni în legătură cu numirea lui George Edward Dircă în funcţia de preşedinte al Secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare a Consiliului Legislativ.

Reamintim că Florin Iordache a despus deja jurământul pentru funcţia în care a fost votat de aleşii din Parlament. Potrivit legii de funcţionare a Consiliului Legislativ, mandatul preşedintelui este pe viaţă. Mai mult, acesta nu poate fi înlocuit sau demis din funcţie.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE