luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterIPS Teodosie anunță că nu va încheia slujba de Paște la ora...

IPS Teodosie anunță că nu va încheia slujba de Paște la ora 2. „Biserica e autonomă. Nu negociem”

Arhiepiscopul Tomisului i-a îndemnat, joi, pe credincioşi, să se roage pentru „luminarea conducătorilor” noştri şi a anunţat că nu va da curs restricţiilor preconizate de autorităţi, conform cărora slujba din noaptea de Înviere ar urma să se încheie la ora 2 dimineaţa.

„Este o rănire a sufletului credincioşilor în această mare sărbătoare. La ora 12 noaptea dăm lumină! Nici liturghia n-o putem face (…)

Acest atac la adresa sufletului nostru creştin nu trebuie să se producă. Cum să restricţionăm această sărbătoare? Aceste canoane sunt de la Dumnezeu. Cu Dumnezeu nu negociem! Nici turcii, când ne-au ocupat, nici comuniştii nu ne-au interzis sărbătorile!”, a spus arhiepiscopul Tomisului.

 El a fost întrebat dacă se va conforma restricţiei de a încheia slujba în noaptea de Înviere la ora 2 dimineaţa.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE