Irina Begu s-a calificat în sferturi la Praga după un meci de peste trei ore « gds.ro

Irina Begu a reuşit să pătrundă în sferturile de finală ale turneului de la Praga după un meci de peste 3 ore, desfăşurat pe parcursul a două zile. Românca a trecut de elveţianca Leonie Kung cu scorul de 6-7 (3), 7-5, 7-6 (9-7), la capătul unui meci agonizant.

De menţionat că primul set s-a desfăşurat joi seară, iar apoi jocul a fost întrerupt din cauza întuneriului. Astăzi, Irina a întors soarta jocului în favoarea sa şi astfel şi-a asigurat prezenţa în…

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Ministerul Dezvoltării a achiziționat 20 de autobuze electrice care vor circula în Iași

Contractul între Primăria Municipiului Iași și compania furnizoare s-a semnat ieri, la Iași, iar administrația locală a precizat că autobuzele vor circula pe trasee care preiau 7,5% din numărul total de călători lunar.

Un client care consuma alcool a făcut stop cardio-respirator și a murit după ce a refuzat să evacueze un local în care care izbucnise...

"A fost resuscitat, dar a decedat", a explicat, pentru PressHub, biroul de presă al IPJ Argeș.