marți, 30 noiembrie 2021
AcasăLa ziIȘJ Botoşani s-a sesizat în cazul profesoarei care-i numea "cobai la...

IȘJ Botoşani s-a sesizat în cazul profesoarei care-i numea „cobai la nenorociții de la OMS” pe cei care se vaccinează

Potrivit newsweek.ro, Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani va demara o anchetă în cazul unui cadru didactic din municipiul Botoşani care le-a recomandat elevilor să nu se vaccineze, a anunţat şeful ISJ, Ada Macovei.

Potrivit acesteia, ISJ Botoşani s-a sesizat după ce presa a publicat o înregistrare audio din care reiese că profesoara, care predă muzică la un liceu din municipiul reşedinţă de judeţ, se opune vaccinării.

„Inspectoratul Şcolar va demara luni o anchetă cu privire la sesizarea apărută în presă, sub coordonarea reprezentanţilor Corpului de control al ministrului Educaţiei, iar, dacă faptele sesizate se vor confirma, va fi sesizată şi Poliţia, pentru că se pare că este şi de competenţa lor. Este de neimaginat şi bineînţeles că nu putem tolera o astfel de atitudine în sistem. Este o încălcare gravă a legii”, a afirmat Ada Macove.i

Articolul Integral, pe newsweek.ro!

Foto: botosaneanul.ro

SursăNews Week
Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE