duminică, 1 august 2021
AcasăRețeaITM Caraş-Severin, în control la angajatori! Scopul principal: securitatea şi protecţia lucrătorilor...

ITM Caraş-Severin, în control la angajatori! Scopul principal: securitatea şi protecţia lucrătorilor « expressdebanat.ro

Reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Caraș-Severin vor fi prezenți în teren, în trimestrele II-IV ale anului în curs, demersul având în prim-plan verificarea modului în care sunt respectate cerinţele minime pentru îmbunătăţirea securităţii şi protecţia sănătăţii lucrătorilor.

Persoanele vizate ca fiind expuse unui potențial risc sunt cele…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE