miercuri, 25 mai 2022
AcasăRețeaIzolare la Lugoj, dosare penale la Făget! Aproape 40 de persoane obligate...

Izolare la Lugoj, dosare penale la Făget! Aproape 40 de persoane obligate să stea în case timp de 14 zile în estul județului Timiș « expressdebanat.ro

Lugojul are la momentul de față un număr de 26 de persoane aflate în izolare la domiciliu, ca măsură de prevenție a răspândirii coronavirusului. Monitorizarea acestora se realizează permanent de către autoritățile competente. Din fericire, nu există niciun caz confirmat de îmbolnăvire cu COVID-19 în municipiu.

Măsura de izolare se impune în situațiile în care există…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE