luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterJaf în pădurile din Caraș-Severin. Zeci de amenzi și dosare penale pentru...

Jaf în pădurile din Caraș-Severin. Zeci de amenzi și dosare penale pentru angajații unui Ocol Silvic

Un control efectuat la finalul anului trecut de către inspectorii Gărzii Forestiere Timișoara a scos la iveală un jaf de proporții în pădurile administrate de Regia Națională a Pădurilor Romsilva prin Ocolul Silvic Bozovici. Printre autori și complici se numără chiar cei puși (și plătiți) să le păzească și să le gestioneze! Pagubele înregistrate depășesc 300.000 de lei.

Aproape 700 de metri cubi de arbori tăiați ilegal, lucrări de împăduriri sau de curățare a fondului forestier efectuate doar pe hârtie (și decontate), puieți și material lemnos lipsă din gestiune sunt doar o parte dintre ilegalitățile descoperite de comisarii Gărzii Forestiere la Ocolul Silvic Bozovici.

Neregulile nu au fost, însă, numai în păduri, ci și în situația contabilă a ocolului silvic. Astfel, inspectorii au depistat lipsa din gestiunea depozitului de material lemnos ce aparține Ocolului Silvic Bozovic a unui volum de material lemnos de 342 metri cubi, fiind dispusă confiscarea sumei de 57.848 lei corespunzătoare acestuia.

Resita.rohttps://resita.ro
O publicație cu foarte mulți urmăritori, care caută să facă diferența în presa locală atacând subiecte de maxim interes pentru oraș nu copiind aceleași știri din celelalte publicații. Un ziar al reșițenilor.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE