marți, 18 ianuarie 2022
AcasăNewsletterJandarmii au ”spart” o petrecere cu muzică la maxim ținută la o...

Jandarmii au ”spart” o petrecere cu muzică la maxim ținută la o cabană din Colibița. Ce amendă a primit organizatorul

O petrecere organizată într-o cabană din zona turistică a Munților Călimani a fost oprită de jandarmii montani din zonă. Organizatorul s-a ales cu o amendă. 

Jandarmii montani din Colibiţa, au ajuns în zona situată la poalele Munţilor Călimani, în apropierea lacului de acumulare și au întrerupt o petrecere organizată la o pensiune şi l-au amendat pe organizator cu 2.000 de lei, potrivit datelor comunicate sâmbătă de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Bistriţa-Năsăud.

„Jandarmii montani Colibiţa au organizat o acţiune specifică de verificare privind respectarea măsurilor de prevenire şi combatere a răspândirii infecţiilor cu COVID-19, în zona cabanelor şi pensiunilor din localitate.

Aceştia au identificat o pensiune unde muzica era dată la volum maxim, iar zgomotul deranja toate celelalte pensiuni apropiate şi mai mulţi tineri participau la o petrecere privată”, a informat IJJ.

alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE