luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterJoe Biden, primul discus: ”Să fim o națiune unită, o națiune întărită,...

Joe Biden, primul discus: ”Să fim o națiune unită, o națiune întărită, o națiune vindecată!”

Preşedintele ales al SUA, Joe Biden, Joe Biden, s-a adresat naţiunii din fieful său din Wilmington, statul Delaware, după victoria anunţată de televiziunile americane .

Biden le-a mulţumit alegătorilor americani pentru că i-au acordat o victorie convingătoare şi s-a angajat să „refacă sufletul Americii” şi fie „un preşedinte care uneşte, nu care divide”.

Preşedintele ales le-a cerut americanilor să nu îşi mai trateze „adversarii ca pe duşmani” şi a promis că America va fi din nou respectată în lume.

„Este timpul să vindecăm America”. „Să ne vedem, să vorbim”,”să ne dăm o şansă”, a insistat Biden în primul său discurs, din noua calitate de președinte ales.

Președintele ales nu l-a menționat nici un moment pe predecesorul său la Casa Albă, dar le-a vorbit direct republicanilor și simpatizanților lui. S-a adresat de asemenea democraților, cerându-le tuturor să se întoarcă la regulile dialogului democratic.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE