miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterJudecătoarea care a refuzat să aresteze preventiv un bărbat acuzat că a...

Judecătoarea care a refuzat să aresteze preventiv un bărbat acuzat că a sechestrat şi violat o minoră, suspendată

Secţia pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a suspendat-o temporar din funcţie pe judecătoarea de la Brăila care a stârnit un adevărat scandal public după ce a decis să înlocuiască arestul preventiv cu arestul la domiciliu pentru un suspect de viol asupra unei minore sechestrate şi, în plus, a venit cu o motivare halucinantă pentru decizia luată.

„Admite sesizarea din oficiu. În temeiul dispoziţiilor art.52 alin.(1) teza a-II-a din Legea nr.317/2004 republicată, din oficiu, dispune suspendarea din funcţie a doamnei Cristina Coarnă, judecător în cadrul Judecătoriei Brăila până la finalizarea procedurii disciplinare ce face obiectul lucrării Inspecţiei Judiciare nr.21-568”, se arată în minuta şedinţei CSM, citată de g4media.

Reamintim că judecătoarea din Brăila şi-a motivat decizia înlocuirii arestului preventiv cu arestul la domiciliu în cazul unui suspect de viol asupra unei minore sechestrate timp de 8 luni susţinând că, cităm, faptele inculpatului, deşi reprobabile, nu sunt de o aşa gravitate încât să fi generat o rumoare socială de amploare, o reacţie a societăţii din care să rezulte că oamenii consideră faptele sale ca punându-le în pericol viaţa, existenţa în vreun fel. Nu au existat ieşiri în stradă, proteste în presă.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE