miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterJudecătoarea Crina Muntean, acuzată de vecini că şi-a parcat voit maşina în...

Judecătoarea Crina Muntean, acuzată de vecini că şi-a parcat voit maşina în mijlocul drumului. “Vrea doamna să își umfle mușchii”

Judecătoarea Crina Muntean de la Tribunalul Bihor a fost amendată de poliţiştii locali după ce, duminică, şi-a parcat maşina în mijlocului străzii, blocând accesul vecinilor săi spre locuinţă. Incidentul s-a produs pe o porţiune înfundată a străzii Izvorului, folosită de câteva familii, şi a fost o răzbunare, după cum acuză vecinul judecătoarei, Adrian Silaghi.

“Şi-au făcut recent în faţa casei o jardinieră de beton, deși drumul este îngust. Mi-au spus că e dreptul lor, că e încă pe proprietatea lor. Nu am spus nimic. Le-am cerut doar să-şi strângă molozul, pentru că am ajuns să facem slalom ca să trecem printre cele două maşini pe care le au şi moloz”, spune Silaghi.

Cum nu au curăţat drumul nici după o săptămână, sâmbăta trecută Silaghi l-a atenţionat din nou pe soţul Crinei Muntean. Urmarea? La scurt timp după discuţie, judecătoarea şi-a parcat maşina în mijlocul drumului, blocându-i ieşirea. Sunat să elibereze strada, soţul judecătoarei ar fi spus că „el s-a săturat să-i mai fie valet şi o să-i spună ei”, dar și că nevasta sa „probabil vrea să transmită ceva cu treaba asta, cu blocajul”.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE