Judecătorul Gheorghe Stan și-a cumpărat un apartament într-o stațiune faimoasă de pe Costa del Sol | ReporterIS

Data:

spot_img

Judecătorul Gheorghe Stan și-a cumpărat un apartament pe Costa del Sol, în faimoasa stațiune Marbella. El a achitat locuința cu bani proveniți din darul de nuntă și împrumuturi de la prieteni.

Una dintre cele mai bine plătite familii de bugetari din România și-a cumpărat, în acest an, un apartament în sudul Spaniei, pe malul Mării Mediterane.

Judecătorul Gheorghe Stan și-a luat apartament pe Costa del Sol


Soții Gheorghe Stan și Maria Ecaterina Humulescu Stan au achiziționat un apartament de aproape 138 de metri pătrați în localitatea Calajonda Mijas situată în apropiere de faimoasa stațiune Marbella.


Informația apare în declarația de avere semnată, la jumătatea lunii trecute, de Maria Ecaterina, judecătoare la Tribunalul București.


Citește și Fost viceprimar, chiriaș la primărie | Ziarul de Iași


Verificările REPORTER pe site-urile spaniole cu profil imobiliar indică faptul că pentru un apartament cu exact aceeași suprafață din această localitate, prețurile sunt cuprinse între 375.000 de euro și 445.000 de euro, cumpărătorii beneficiind de mai multe avantaje, precum accesul la o piscină privată.

De menționat că soții Stan Humulescu nu dețin vreo proprietate în România.


Venituri fabuloase în 2023


Din declarația de avere a judecătoarei Humulescu Stan mai reiese că, tot în acest an, cei doi cumpărători au împrumutat mai multe sume de bani, cu scadență în 2025.


Împrumutători sunt sora judecătoarei, Ioana Alexandra Mîță Baciu (10.000 de euro), soțul acesteia, avocatul ieșean Cezar Mîță Baciu (10.000 de euro), patronul firmei Conest, Viorel Cozma, cel care, anul trecut, le-a fost naș de căsătorie (50.000 de euro), Ioan Bărbuleț (40.000 de euro) și Ana Humulescu (40.000 de euro).


Citește și Lansare de carte și placă comemorativă în memoria rezistenței anticomuniste din Regimentul 255 Artilerie Prundu Bârgăului | Săptămâna Online


Este posibil ca aceasta din urmă să fie bunica judecătoarei. În total, 150.000 de euro. Soții au mai menționat faptul că, din darul de nuntă încasat anul trecut, atunci când s-au căsătorit, au încasat 90.000 de euro.


Citește continuarea în ReporterIS

Urmăriți PressHUB și pe Google News!


(Sursa foto: ReporterIS)

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related