sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăNewsletterJudețele cu multe cazuri COVID, prioritare la vaccinare. Personalul din învățământ, imunizat...

Județele cu multe cazuri COVID, prioritare la vaccinare. Personalul din învățământ, imunizat cu ajutorul echipelor mobile

Vor fi distribuite cu prioritate vaccinuri în zonele din țară cu multe cazuri de Covid, iar pragul de incidență urmează să fie definit. Numărul cazurilor noi de COVD-19 în centrele medico-sociale a scăzut cu 65%, după vaccinare, a anunțat, marți, coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, dr. Valeriu Gheorghiță.

Valeriu Gheorghiță a vorbit, marți, despre vaccinarea cu prioritate a persoanelor eligibile din județele în care se înregistrează o incidență cumulată crescută a cazurilor de Covid-19.

Conform coordonatorului campaniei de vaccinare, strategia națională de vaccinare prevede, printre alte, criterii medicale și criteriul epidemiologic care permite alocarea cu prioritate a vaccinurilor în județele care înregistrează o creștere disproporționat de mare a ratei de incidență cumulată la cazurile de Covid-19 față de media națională.

alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE