Județul Bihor va avea de anul viitor 11 parcuri industriale, cele mai multe din țară

Data:

Cele trei parcuri industriale funcționale în Oradea au atras anul trecut investiții noi de aproape 30 milioane euro, iar un al patrulea, în pregătire pe terenurile fostei ferme Nutrientul, urmează să ofere spații inclusiv firmelor mai mici, pentru a încuraja diversitatea industriei locale, arată directorul Agenției de Dezvoltare Locală, Alina Silaghi.

Potrivit acesteia, după ce vor fi amenajate și parcurile industriale din județ, Bihorul va avea cele mai multe asemenea facilități între județele țării, 11 la număr, față de 6 câte sunt acum, din care 4 funcționale.

Într-o conferință de presă susținută joi, în care a prezentat bilanțul activității ADLO pe anul trecut, Silaghi a arătat că gradul de ocupare a parcurilor industriale pe care le administrează este în creștere: în Oradea Parcul Industrial Eurobusiness I (136,32 ha în Calea Borșului) fiind ocupat în proporție de 95,5%, Parcul Industrial Eurobusiness II (80,19 ha pe strada Ogorului) în proporție de 68%, iar Parcul Industrial Eurobusiness III (17,8 ha pe strada Uzinelor) în proporție de 99%.

Citește articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Citește și: Bihorul reciclează 30% din gunoi. Cum au fost convinși locuitorii să nu mai arunce deșeurile pe câmp sau să le ardă

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu: „până acum o săptămână eram un om respectat, acum sunt omul negru”  |Digi24

Cătălin Cîrstoiu: „până acum o săptămână eram un om...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...