Județul Cluj, cea mai mare rată de promovare la Bacalaureat din țară | Monitorul de Cluj

Data:

spot_img

Judeţul Cluj se află pe primul loc la nivel naţional dupa rata de promovare la Bacalaureat, 88,9%. Două eleve au reușit să obțină „10 curat” la examen.

Luni, 8 iulie, s-au afișat rezultatele la examenul de Bacalaureat 2024. Două eleve din  Cluj au reușit performanța să obțină media 10 la examen.

De la Colegiul „Emil Racoviță”, la UMF Cluj

Teodora Stan, elevă la Colegiul „Emil Racoviță” din Cluj-Napoca, a reușit să obțină media 10 la examenul de Bacalaureat, o performanță remarcabilă care îi reflectă dedicarea și munca asiduă pe parcursul celor patru ani de liceu.

Citește și: Rezultate Bacalaureat 2024. Rată de promovare de 76,4% înainte de contestații

„Am lucrat consistent și în fiecare zi, dar nu am făcut nimic ieșit din comun. Mi-am făcut temele și am învățat ca să nu rămân în urmă, deoarece scopul meu este admiterea la medicină, la UMF, și nu nota de la Bacalaureat. Am fost foarte fericită să-mi văd rezultatele și m-am bucurat de susținerea prietenilor și a familiei.

Este greu să spun de pe acum ce specialitate îmi doresc deoarece sunt mulți ani până voi lua o decizie, dar mi-ar plăcea să mă orientez spre cardiologie”, a declarat Teodora pentru monitorulcj.ro.

La facultate la Paris

Louise Vișan, elevă a Colegiului Național „Gheorghe Șincai” din  Cluj-Napoca, a reușit să obțină nota maximă, 10 pe linie. Această realizare excepțională deschide noi orizonturi pentru tânăra care și-a propus să își continue studiile universitare în Paris, unde a fost admisă.

Continuarea, în Monitorulcj.ro

Citește și: Rezultate Bacalaureat 2024. Câte medii de 10 au fost la examenul din acest an și în ce județe

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulcj.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Sancțiunile aplicate de Protecția Consumatorilor aduc îmbunătățiri în Sistemul de Garanție-Returnare la Iași | Ziarul de Iași

Sancțiunile aplicate de Protecția Consumatorilor aduc îmbunătățiri în Sistemul...

Contractul pentru supervizarea lucrărilor la metroul din Cluj-Napoca, semnat vineri | Monitorul de Cluj

Contractul pentru supervizarea lucrărilor la metroul din Cluj-Napoca va...