Județul Sibiu, pregătit să fie gazda celui mai mare eveniment european dedicat drumeției: EURORANDO

Data:

Potrivit mesageruldesibiu.ro, județul Sibiu, care în perioada 26 septembrie – 3 octombrie va fi gazda celui mai mare eveniment pan-European de drumeție, Eurorando, are pregătită toată infrastructura de turism pentru primele grupuri de drumeți din țări europene .

Până în acest moment, pentru realizarea celor necesare amenajării traseelor de drumeției Consiliul Județean Sibiu, prin echipa Anii Drumeției, a alocat un buget de 71.982,71 lei, constând în cheltuieli pentru materiale de construcții, resurse umane, combustibil, stâlpi, borne, print signalistică etc.

Totodată, prin Agendele de cultură și dezvoltarea comunității locale, Consiliul Județean Sibiu a alocat Asociației Carpatină Ardeleană a Turiștilor SKV peste 23.000 de lei pentru punerea în valoare a unor trasee din județul Sibiu, dar și pentru pregătirea ghizilor care vor însoți grupurile de drumeți.

Citește întreaga știre pe mesageruldesibiu.ro!

spot_imgspot_img
Mesagerul de Sibiu
Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related