vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletterJurnalistul britanic Charlie Ottley, decorat de președintele Klaus Iohannis

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, decorat de președintele Klaus Iohannis

Jurnalistul și regizorul britanic Charlie Ottley a fost decorat miercuri de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Ofițer.

Distincția a fost acordată „în semn de apreciere pentru contribuţia importantă avută la promovarea imaginii ţării noastre, pentru înțelegerea și interesul manifestate față de civilizația şi cultura românească”.

Charlie Ottley este cunoscut pentru documentarele prin care a prezentat moștenirea naturală și culturală a României, scriind și realizând documentarul ”Wild Carpathia”, ale cărei filmări l-au adus chiar în postura de a-l intervieva pe Prințul Charles de Wales, moștenitorul tronului Marii Britanii, unul dintre cei mai celebri ”fani” ai Transilvaniei și României. Serialul, care a fost difuzat în întreaga lume în 110 țări și tradus în 11 limbi, are ca scop salvarea și păstrarea pădurilor și a frumuseților naturale ale României.

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE