luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterJustin Ştefan solicită autorităților redeschiderea stadioanelor pentru suporteri

Justin Ştefan solicită autorităților redeschiderea stadioanelor pentru suporteri

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a declarat că nu există niciun impediment ca stadioanele să fie deschise pentru public. Acesta precizează că LPF solicită constant acest lucru autorităţilor statului, măcar pentru un procent de 20-30% din capacitatea fiecărei arene.

„Vom continua să cerem în mod constant reprezentanţilor Guvernului să reanalizeze deschiderea stadioanelor pentru public. Vedem ce se întâmplă pe pârtiile de schi, la mall-uri şi alte zone aglomerate care sunt deschise. Eu nu cred că există absolut niciun impediment să redeschidem stadioanele pentru public. Măcar la o capacitate redusă de 20-30%. Iar ulterior să vedem cum se descurcă reprezentanţii cluburilor cu modul în care se intră şi se iese din stadion. Iar de acolo să creştem treptat capacitatea locurilor deschise de pe stadioane. Avem şi chestiunea vaccinării… Sunt convins că oamenii se vor vaccina din ce în ce mai mult, iar lucrul ăsta va duce la ridicarea unor restricţii. Vorbim de o competiţie în aer liber şi sunt convins că suporterii vor şti să respecte regulile. Eu nu văd probleme din acest punct de vedere“, a afirmat Justin Ştefan.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE