duminică, 22 mai 2022
AcasăNewsletterJUSTIȚIE ROMÂNIA | Afacerista Nela Secară, judecată la Oradea de o prietenă...

JUSTIȚIE ROMÂNIA | Afacerista Nela Secară, judecată la Oradea de o prietenă de-a sa

Justiţia e uneori o farsă! Percepţia este de neevitat atunci când între un inculpat şi magistratul care îl judecă există relaţii apropiate, recunoscute public.

Este şi cazul Nelei Secară, o femeie de afaceri trimisă în judecată pentru evaziune fiscală, al cărei proces a ajuns la Curtea de Apel pe masa judecătoarelor Laura Soane şi Adina Cioflan, ambele admiţând relaţia cu inculpata, iar patroana chiar şi că şi-au petrecut şi vacanţele împreună.

Judecătoarele au cerut să se abţină de la soluţionarea procesului, dar doi colegi puşi să soluţioneze solicitările au decis că doar una e incompatibilă, cealaltă putând rezolva dosarul „cu imparţialitate”. Dar cine, în aceste condiţii, ar paria pe altceva decât pe-o achitare?…

Nela Secară şi-a câştigat faima datorită Antenei 3, care a prezentat-o ca „victimă a DNA Oradea” pentru a convinge românii că nu doar politicienii şi magistraţii au fost „abuzaţi” de procurorii anticorupţie, ci şi oameni de rând.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE