joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterKelemen Hunor se autoinvită în viitorul Guvern

Kelemen Hunor se autoinvită în viitorul Guvern

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a transmis, într-o conferinţă comună cu ministrul Comerţului şi Afacerilor Externe al Ungariei Peter Szijjarto, care a avut loc la Târgu Mureş, că dacă partidul său va fi cooptat la guvernare, nu va întoarce spatele şi îşi va asuma participarea într-un viitor Executiv.

„Acel politician care solicită încrederea şi votul alegătorului ca după aceea, în mod obligatoriu, să stea în opoziţie nu merită prea multă atenţie. Politica are ca funcţie şi încercarea de a participa în Executiv dacă există planuri pe care dorim să le realizăm în comun.

Noi nu ne întoarcem spatele (…), spunem ‘da’, partea politicii este şi exercitarea puterii executive. Nu putem promite că aşa va fi, vom vedea.

În primul rând trebuie asigurată o participare puternică în Parlament şi când avem această participare şi dacă putem forma o coaliţie de centru dreapta care poate duce înainte lucrurile şi pentru cele mai importante probleme poate da un răspuns corect pentru societate, atunci ne putem asuma această răspundere în perioada următoare”, a afirmat Kelemen Hunor, potrivit traducerii oficiale citate de Agerpres.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE