luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterL-au ajuns dosarele din urmă pe Tăriceanu. Şeful ALDE: "Procurorii iohannişti vor...

L-au ajuns dosarele din urmă pe Tăriceanu. Şeful ALDE: „Procurorii iohannişti vor să-mi murdărească cei 30 de ani de carieră”

Fostul preşedinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, face scandal pe Facebook după ce a fost trimis în judecată într-un dosar de luare de mită (800.000 de euro) şi în altul de abuz în serviciu şi complicitate la comiterea infracţiunii de uzurpare de calităţi oficiale.

„Mi-am propus iniţial să nu mai fac comentarii cu privire la dosarele pe care mi le tot inventează procurorii puterii. Unul l-am câştigat, iar celelalte două ajung zilele acestea în faţa judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Aş fi tăcut şi mi-aş fi înghiţit frustrarea justificată faţă de aceste dosare mincinoase bazate pe declaraţii smulse sub presiune şi promisiuni sau pe neînţelegerea rolului unui Preşedinte de Senat sau Prim-ministru. Mi-aş fi dus crucea cu discreţie şi stoicism ştiind că cei care mă cunosc sunt convinşi că nu am făcut nimic din lucrurile de care sunt acuzat pe nedrept, în vreme ce aceia care cred că procurorii au întotdeauna dreptate m-au condamnat deja. Dar e greu să taci atunci când vezi cum reînvie, dacă o fi murit vreodată cu adevărat, telejustiţia. Este un lucru cunoscut acela că atunci când procurorii nu au dovezi împotriva cuiva atacă sifonând în presă documente care nu reflectă deloc situaţia reală din dosar”, a declarat Tăriceanu.

Potrivit liderului ALDE, cu cât procurorii „scurg selectiv” mai multe documente din dosar, cu atât dosarul „este mai subţire”.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE