La azilul de bătrâni din comuna Şuici colcăie coronavirusul: 118 infectaţi

Creşterea numărului de cazuri de noi infectări cu coronavirus (Covid-19) din judeţul Argeş a devenit aproape alarmantă. În numai 3 zile, cifrele aproape că s-au triplat.

De la 48 de cazuri de infectare alaltăieri, azi au fost raportate 112, ceea ce reprezintă o evoluţia aproape geometrică. Din nefericire, multe cazuri au fost semnalate – şi recent, şi mai înainte vreme – în unităţile de stat de asistenţă socială.

Ultimul astfel de caz a fost semnalat în aceste zile la un azil de bătrâni din comuna Şuici, de la lângă Curtea de Argeş. La Unitatea de Asistenţă Medico-Socială (aceasta e denumirea oficială) din sat, aparţinând de Consiliul Judeţean Argeş, sunt deja confirmate 118 cazuri de infectare şi cinci decese, în numai 7-8 zile.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Noi gândim, nu doar muncim!

Un val de emoție publică genera, în urmă cu două zile, întâia listare la Bursa din New York (NYSE) a unei companii românești „unicorn”,...

Ministrul Drulă vine cu vești bune pentru infrastructura rutieră majoră din zona București – Ilfov

"Dacă nu vor fi depuse iarăși contestații (ceea ce ne dorim cu toții), vom semna curând contractul de proiectare și execuție", a anunțat ministrul.

Scandalul dintre USR și PNL continuă la Iași. Primarul intră în grevă japoneză

Mihai Chirica, primarul Iașului, și Cosette Chichirău, președintele USR Iași, s-au lansat într-un război al declarațiilor politice după ce bugetul Iașului a fost respins joi seară, după o ședință de 8 ore. Chirica a spus că va intra în grevă japoneză de luni și că va întrerupe orice relație cu USR-PLUS, pe care îi acuză de „dilentatism politic” și că au trântit bugetul.