duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterLa cioara vopsită și ocaua-i mică! 70% dintre comercianții de pâine și...

La cioara vopsită și ocaua-i mică! 70% dintre comercianții de pâine și produse de patiserie verificați de OPC ne înșală engros și en detail!

Pâine cu gramaj mai mic decât cel de pe ambalaj sau produse de patiserie umplute cu orice altceva decât cu ingredientele trecute pe etichetă.

Asta au găsit comisarii de la Protecția Consumatorului în urma controalelor efectuate la operatori economici care comercializează pâine și produse de patiserie în Caraș-Severin.

Șapte din cei zece operatori economici din domeniul panificației care au fost verificați de comisarii de la Protecția Consumatorului au fost sancționați, cinci cu amenzi în cuantum total de 21.000 de lei și doi cu avertismente, pentru abateri descoperite în urma controalelor.

Cele mai mari amenzi, câte 5.000 de lei fiecare, le-au primit 3 agenți economici care își înșelau cumpărătorii cu privire la gramajul sau la ingredientele produselor comercializate.

 

Resita.rohttps://resita.ro
O publicație cu foarte mulți urmăritori, care caută să facă diferența în presa locală atacând subiecte de maxim interes pentru oraș nu copiind aceleași știri din celelalte publicații. Un ziar al reșițenilor.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE