joi, 5 august 2021
AcasăNewsletter"La crâşme şi la femei" cu maşina SAJ Bihor. Un ambulanţier şi-a...

“La crâşme şi la femei” cu maşina SAJ Bihor. Un ambulanţier şi-a “turnat” şefii după un protest solitar la Ministerul Sănătăţii

Un angajat al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bihor, Adrian Marcon, a susţinut miercuri dimineaţă un protest de unul singur în faţa Ministerului Sănătăţii, pentru ca actuala conducere a acestuia să afle despre ilegalităţi comise de şefii săi, puşi în funcţii de PSD. Între altele, ambulanţierul a reclamat abuzuri privind folosirea maşinilor de serviciu şi aranjarea unor achiziţii.

Bărbatul a fost primit de un secretar de stat care, după o discuţie de aproximativ o oră, i-a promis că la Oradea va fi trimis Corpul de Control al Ministerului şi, de asemenea, că la SAJ Bihor va fi solicitat şi un control al Curţii de Conturi.

Concediu pentru protest

“Mi-am luat concediu o săptămână special ca să pot veni la Minister. Am vrut să aduc la cunoştinţa actualei conduceri a Ministerului ilegalităţile pe care le fac de ani de zile cei din conducerea SAJ Bihor şi pentru care nu s-a luat nicio măsură, dovadă fiind că persoanele care le-au comis sunt în continuare pe funcţii”, a declarat BIHOREANULUI Adrian Marcon.

Acesta a relatat că s-a aşezat lângă intrarea în Ministerul Sănătăţii încă de la ora 8.30 şi a rămas acolo până “m-a băgat cineva în seamă, cam după o oră”, fiind apoi invitat la o discuţie cu unul dintre secretarii de stat, Monica Althamer.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE