La furat pe timpul crizei! Polițiștii au oprrit un hoț cu focuri de armă « banatulazi.ro

Hoții nu țin cont de perioada de criză sau de restricții. Ba mai mult, pofită de situație. Trei tineri s-au pus pe furat dintr-o locuință, în noaptea de marți spre miercuri, iar la sosirea polițiștilor, unul a fugit. Oamenii legii nu au stat pe gânduri și au tras cu arma după bărbat.

 

”La data de 01 aprilie, în jurul orei 02:40, polițiștii din cadrul Secției 1 Rurale Timișoara,au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil aflat în construcție din…

partajează acest articol:
Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

CNAIR a lansat licitația pentru drumul de mare viteză București – Alexandria

"Drumul național actual DN6 este demult depășit în termeni de capacitate, traficul fiind de zeci de mii de vehicule pe zi", spune ministrul Transporturilor.

Apa din Târgu Secuiesc se filtrează din fonduri europene, dar tot e murdară

Conținutul cel mai șocant în grupul Tiszta vizet a pohárba! a fost mulțimea de fotografii și material video despre cum curge apă de culoarea cafelei din robinetele din oraș, și nu de puține ori se vede chiar zațul depus în cești, chiuvete, vane.

A fost eliminată interdicția de participare la pelerinaje și procesiuni religioase. Ce se întâmplă la spectacole și evenimente sportive

Guvernul a prelungit cu 30 de zile starea de alertă în România, începând cu 13 mai 2021, însă a luat și câteva măsuri de relaxare.
partajează acest articol: