sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterLa Timişoara, negocierile cu liberalii eşuează. Dominic Fritz le dă ultimatum până...

La Timişoara, negocierile cu liberalii eşuează. Dominic Fritz le dă ultimatum până luni să ia o decizie

Primarul ales al Timişoarei, Dominic Fritz, a anunţat pe pagina sa de Facebook, că este dezamăgit de faptul că PNL – prin preşedintele CJT, Alin Nica – a blocat pe ultima sută de metri, după o săptămână de negocieri, încheierea Parteneriatului cu Alianţa USR PLUS pentru Timişoara şi Timiş.

“Sunt dezamăgit de atitudinea de astăzi a PNL care a decis, în câteva minute, după o săptămână de negocieri productive, să blocheze încheierea Parteneriatului pentru Timişoara şi Timiş, asupra căruia convenisem deja aseară. Sunt surprins de răzgândirea lui Alin Nica, cu care aveam impresia că pot avea o relaţie constructivă.

Voinţa cetăţenilor, exprimată clar prin vot, este ca Alianţa USR PLUS şi PNL să construiască majorităţi stabile pentru Timiş şi Timişoara. Împreună avem peste ⅔ atât în CL cât şi în CJ. Am câştigat Timişoara şi am obţinut peste 22% pe judeţ.

Obiectivul meu este să respect voinţa alegătorilor care şi-au dorit ca Alianţa USRPLUS şi PNL să împartă puterea pe care ne-au dat-o prin vot. Azi Timişoara şi Timişul se apropie de pragul critic de infectare cu noul coronavirus, este cea mai neagră zi de când a început pandemia. Criza sanitară nu aşteaptă până la alegerile parlamentare, atunci când PNL ar dori să încheiem protocolul de colaborare”, a scris edilul oraşului de pe Bega.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE